Integrale Therapie ~ in Delft

Bij PsyVeda kunt u terecht voor integrale therapie, met vragen en problemen waar u alleen geen weg mee weet. In 2007 ben ik begonnen, om naast cognitieve therapie, de mogelijkheid het lichaam en het gevoelsleven een plaats te geven in de behandelwijze van psychosomatische en stress gerelateerde klachten. Vanaf juli 2012, na het behalen van mijn diploma Ayurvedisch therapeute heeft dit verdere invulling gekregen.  Het is een holistische therapie geworden waar denken, voelen, en zingeving met elkaar een verbinding maken, waar de verbinding tussen het hoofd en het hart gemaakt wordt en waarbij ayurveda een belangrijk onderdeel is.

U bent van harte welkom met vraagstukken zoals:

    • stemmingswisselingen of depressie
    • psychosomatische klachten
    • chronische klachten
    • verlies- en rouwverwerking
    • burn-out & stress
    • voeding & lifestyle

De therapie bestaat uit verschillende bouwstenen met allemaal één doel: het versterken van uw eigen “ik”, uw intrinsieke waarde. Samen met u kijk ik welke bouwstenen of combinatie van bouwstenen het beste bij uw situatie past.

Het integrale therapie programma kan bestaan uit:

De gesprekken zijn analytisch van aard, de ademtherapie en de massages zijn diepte-interventies in het lichaam. De verschillende onderdelen proberen de kern van uw vraag of probleem te raken waardoor er ruimte ontstaat om verborgen gevoelens en emoties toe te laten. De tot dan toe gevoelde beleving krijgt een andere betekenis.

gezicht in gezicht

“Delf mijn gezicht op, maak mij mooi, wie wordt ontmaskerd wordt gevonden en zal zichzelf opnieuw verstaan, en leven bloot en onomwonden, aan niets of niemand meer ten prooi – en zo verbonden”  (bron: De Maskermaker)

Reacties zijn gesloten.