Relatietherapie ~ relatiecoaching

Voor veel mensen is in relatietherapie gaan een ongemakkelijk idee, iets waarvoor we over een drempel heen moeten. Het kan wel een oplossing zijn voor als u samen met uw partner er niet meer zelf uit kunt komen.

U had altijd een fijne relatie met uw partner, maar nu loopt het niet meer. De intimiteit is bijvoorbeeld verdwenen in uw relatie of uw partner is u niet langer trouw. Vraagt u zichzelf weleens af hoe u in deze situatie verzeild bent geraakt of waar u en uw partner elkaar kwijt zijn geraakt?  De belangrijkste vraag is dan hoe u elkaar weer kunt vinden. Ik kan u hiermee helpen.

Samen met u kijk ik naar uw relatie, welke rol deze in uw leven vervult, hoe u en uw partner samen in de relatie staan en waar u samen  naar toe wilt werken. Ik vind het belangrijk om de eigen identiteit in de relatie in deze ontdekkingstocht  te waarborgen. In mijn praktijk bied ik meerdere varianten relatietherapie aan: ik werk met u, met u en uw partner afzonderlijk of met beide partners samen. Ik bied maatwerk afhankelijk van uw vraag of zoektocht.

Relatietherapie/relatiecoaching is door de overheid helaas niet vrijgesteld van BTW, het wordt belast met 21% BTW en wordt hierdoor meestal ook niet vergoed door de ziektekostenverzekeraars.

Reacties zijn gesloten.