Werkwijze

Op deze pagina vindt u informatie over mijn werkwijze.

Ik vind maatwerk belangrijk. Samen kijken we naar het gehele beeld inclusief leefstijl en voeding. Dit is ook het startpunt van waar uw traject met mij begint. Dit beeld wordt gevormd in een eerste gesprek, een algemeen consult dat gemiddeld 1,5 uur duurt. Tijdens het eerste gesprek bespreken we uw vraag, uw gezondheidssituatie, uw klachten en kijken we naar de oorzaak van de klachten. Daarna wordt in een volgende afspraak het behandelplan besproken waarbij de nadruk ligt op vooral het (mogelijk) oplossen van de oorzaak, niet alleen het wegnemen van de klachten en symptomen. De oplossing die gekozen wordt is het herstellen van de balans waarbij het zelf genezende vermogen van het lichaam wordt meegenomen.

De behandelingen bestaan uit verschillende bouwstenen bv massagetherapie, een dieet- en leefstijladvies. Daarnaast kunnen kruidenpreparaten een onderdeel zijn. Indien wenselijk kunnen coachings- of therapiesessies onderdeel uitmaken van de behandelingen. Een combinatie is ook mogelijk.

Het kan echter ook blijken dat een andere instantie of persoon u beter kan helpen met uw vraag. In dat geval zal ik u zo goed mogelijk doorverwijzen.

Reacties zijn gesloten.